Post by adwoodhombchildrel on Feb 6, 2022 16:39:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
Herní hra achha wala chahie wali wala hra hra wala hra wala
Ma v ocich kameru cumte mu tam 1 minutu a uvudite
Je to prostě úžasná hra. Miluji tuhle hru.
I. Miluji to💞. 2. Líbí se mi to💞
nepalte tuto aplikaci, má něco v očích. Říkám vám, že tuto hru nehrajete, ale je to zábava. ale stále si nestahujte všechny mluvící aplikace.
Určitě je něco v jeho očích. Díval jsem se na nějaké obrázky, které mě nemůžete oklamat! Sledoval jsem LaurenSides a řekla mi, abych nedovolil svým dětem stahovat a souhlasím! Takže věřím, že se snaží vydělat peníze, ale také vidím něco v JEHO OKU! Takže o své děti nepřijdu, nenechám je hrát si! Outfit7 Cítím se trochu špatně, že kvůli tomu zní vaše hra příšerně, ale děti mohou být odcizeny pravděpodobně od té vaší hry! Ale spousta youtuberů z nich dělá, aby vypadali jako monstra 👹 Myslím, oni, vypadají, jako, že
moc pěkná hra
pěkné ! Ale myslím, že byste měli přidat nějaké další hry😇😇😇jako když foukáte svíčky,jíte jídlo....atd....doporučuji vám přidat další zábavné hry, jako je tato...😃😃😃😕😃😇 😇😇😇😇😇......možná dokážeš udělat Ginger 3... s více úspěšnými nápady!🙋🙋
Proč je to tak nudné Není co dělat
Talking Ginger 2 تفریح wean
Ok, Ok, tahle hra není ani zdaleka tak dobrá jako ta první a tahle je SUPER nudná.
Tower Craft - Block Building Strategiya tcvb
Líbí se mi tato hra je velmi zábavná
Velmi snadné použití a děti to milovaly
Líbí se mi tato aplikace, protože umím dělat videa, ale reklamy jsou příliš mazlavé, ale je to velmi zábavné 😂
F Půjdu, pokud půjdete nahoru na g
Talking Ginger 2 Divertissement bjnu
Tuto aplikaci jsem tolik miloval, když mi byly tak 4 nebo 3 a jedl jsem, jakmile snědl zázvor, zvláště polévku, ale teď jsem z toho muže tak trochu vyděšený, takže nevím, co mám dělat
Je to dobrá hra ale nikam nemůžeš
není špatné. tom je větší bohor
Není tak špatné
Coooooooollllll
Jo ale je škoda že není velký dúm a tam by ses sraral o angelu gingra a toma třeba ginger by chtel jit ven s kamarady zeptal se by se angely a toma a sel by
Pozor to má v očích kamery nebezpečné netahovat!!!! 👎👎👎👎👎😫😫😫😢😢😢😢😢😰😰😨😨😖😖😖😖😟😟
V očích kamer!!!!!! Zavolali mi ozvalo se Heloo i am Ginger!!!!!
おしゃべり猫のトーキング・ジンジャー2 エンタメ tadh
Může to být tak nudné hrát tuto hru, protože proč byste mlátili malé kotě, je tak pravda, že tato hra je nudná, proto jsem jí dal jednu hvězdu
Může to být vzrušující
Miluju to mě a mojí sestře se to líbí, je to docela dobré, ale v pohodě, pak je to nudná hra s názvem moji kamarádi Tom, bc je příliš mnoho najít je všechny. A já a sestra si to také stáhneme a nyní to stáhneme
Již nedovoluje mému synovi vybírat jídlo, aby ho nakrmil, protože jídlo se již nezobrazuje po kliknutí na možnost nakrmit ho
Stahuji do jídla
Pěkná hra, je to příliš zábavné Tuto hru mám rád
Peri papoušek je lepší
Líbí se mi tato hra, je velmi zábavná, dávám této hře 5 spuštění, protože tato hra byla tak velmi dokonalá pro děti, tato hra byla tak velmi zábavná, proč tak kočka jedí a hraje a další 😁😁😁😁
Je to pro děti
Ten kdo to vyrábí je určitě stejně vtipný
Talking Ginger 2 Hiburan dcf
dobře 5*
Zábava i pro dospělé
Všechno nejlepší k narozeninám Ginger. Tato hra je trochu nudná. Můžeme mít lepší.
To je velmi špatná hra sedí jen na jednom místě neinstalujte tuto hru ....
Jediná část je, když jíte se Ginger 2