Post by adwoodhombchildrel on Feb 6, 2022 17:04:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hunter Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hunter Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кристали генератора кодів ▞▞▞
▞▞▞ Hunter Assassin 2022 version ▞▞▞
Не зрозумійте мене неправильно jts, хороша гра лише в тому, що вона 1 повторюється, і під цим я маю на увазі, що вона просто приховує та усуває ціль знову і знову, а 2 єдиний реальний спосіб прогресу - це перегляд реклами. Але жоден із них не є справжньою проблемою, тому що на моєму телефоні він відкриється, показувати розробникам і просто повернеться на головний екран.
ця гра — це просто пастка, щоб змусити вас побачити, які інші ігри існують. ви витрачаєте більше часу на перегляд рекламних роликів, а не на гру
Крута гра та концепція. На жаль, коли я граю в ігри, я насправді хочу грати в ігри. Не дивіться рекламу після кожного рівня. Ганьба тобі. Я граю в захист півня, і це весело. Вони включають ADS, щоб допомогти в ігровому процесі, якщо це необхідно (це так), але це вибір. З тих пір, коли грати в ігри, це те, що кульгаві рекламодавці повідомляють про продукти, які люди не піклуються чи хочуть взагалі витрачати на них час.
Твою ж мать скільки реклами....спеціально легкі уровни, що можна швидше пройти і рекламу втулить. Хватило на 6 раундів. Просто бред полный
Дуже гарна гра, але занадто багато реклами
Я мав цю гру деякий час, але в кінцевому підсумку видалив її. немає реклами, якщо ви вимкнете Wi-Fi (це все одно офлайн-гра....), тому я не знаю, на що скаржаться люди. Але гра настільки повторюється, що через деякий час це все те саме, навіть без збільшення складності.
Наказ 1301 моз рб завантажити у word. Червона троянда ...
реклама після кожного рівня, 10 секунд рівень, 30 секунд реклами, та ви гоніте
... Ghost of Tsushima; Assassin's Creed Valhalla; Final Fantasy 7 Remake ... PUBG Mobile - 232.5 мільйонів; Hunter Assassin - 200.4 мільйона.
Це добре, але я грав лише кілька хвилин. Він до біса простий і розроблений таким чином, щоб ви могли швидко закінчити рівень, щоб отримати можливість додати. ця гра була б набагато кращою, якби вона грала так, як у додаваннях, мені здається це легким захопленням грошей, але це може покращитися. 1. Додайте більше параметрів оновлення, замість того, щоб оновлювати всього персонажа, додайте параметри для ножа, бронежилета тощо. 2. зробити рівні складнішими, наприклад. коридори (можливо, вимикачі світла) і менше випадкових перешкод.
Дуже сиро. Одноманітність надоїдає після кількох рівнів
Last Battleground: Mech - екшн з елементами виживання, в якому користувач візьме ... Ninja Samurai Assassin Hero III Shadow Egypt - третя частина екшену від
Ігра прикольна но в мене лагає
Досить хороша гра. Я не отримую жодних додань, тому що на моєму телефоні є блокувальник реклами
Грайте 10 секунд, дивіться рекламу 1 хвилину. Це не відеогра, це перегляд реклами.
Секретні коди для останньої версії Hunter Assassin, нової гри від компанії Ruby Game Studio. Злом нової гри в жанрі Екшен на Android і IOS.
клас
Ця гра ідеально підходить для неплатників. Я пройшов близько 300 рівнів і дуже рекомендую цю гру. СИЛЬНА Звикання, БЕЗ РОЗВАГ !!! Я хотів би, щоб реклама не переривала фонових програм, таких як Pandora... Я змінив свій огляд через постійну рекламу, яка перериває роботу моїх фонових програм!!!
Red Ball 4 ארקייד ghxm
Барахло
Дуже багато реклами, а так гра цікава
Фу.
Такое-то
1 зірка томущо коли я загожу ігра виливає
Hunter Assassin Action tmm
Додаток оновлено, 11-27-2021. Версія Apk, 1.68.1. Категорія, Екшн. Розмір Apk додатка, залежить від пристрою. Url, Play Store ... Cover Hunter .
Кожен рівень знову і знову одне і те ж. Гра занадто проста, і половина мого часу витрачається на рекламу. Коли я також виходжу з меню, з’являється оголошення! Оновлення не з отриманням. +1 зірка за гарну графіку та елементи керування.
Є так багато реклами, але я люблю, тому що, коли ви вимикаєте Wi-Fi у своєму телефоні, зараз немає реклами, тому я люблю це 5 зірок
Така собі але клас
Повна з доповненнями, гра нічого особливого, не гідна VIP.
Ппрррррр
Hunter Assassin Aksiyon axa
це дуже цікава і така проста гра
Забагато реклами. Розглянули можливість покупки безкоштовної версії, але з вас хочуть стягнути 8 доларів НА ТИЖДЕНЬ. Як і ви насправді повинні мати підписку, щоб вони не показували вам рекламу, а не просто здійснили одноразовий платіж. Гра весела, і я розумію, що ви повинні якось заробляти гроші, але це трохи смішно.
Треба бути незамітним
... Duty: Black Ops 4, NBA 2K19, Super Smash Bros Ultimate, Marvel's Spider-Man, Far Cry 5, God of War, Monster Hunter: World і Assassin's Creed: Odyssey.
Це дуже гарна гра, яку я пережив
Гра прикольна, щоб не вибивала рекламу, граючи виключайте інтернет
Також гравець мозна❤️😜😜
дуже добре як мобільна гра
Я кладу 4 зірки
Так багато реклами
Hunter Assassin Akcija qsc
забагато реклами, чи не можна давати одну кожні 5-6 рівнів?
Гра нормально зайшла. Але інтерес до неї скоро пропадає через те, що кожен рівень треба робити одне і те саме. Рекомендую грати коли немає інтернету. Бо коли інтернет включений то грати неможливо. Кожен раунд включає в себе дві реклами. Я розумію, що можна виключити інтернет і все. Але наше так багато реклами 😠 Тільки із-за цієї фігні ставлю 2 зірок.
Жееесть. Реклами більше чим ігри 🤬 видаляю, так не можливо грати
𝒗𝒆𝒓𝒚 𝒏𝒊𝒄𝒆 𝒈𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒊𝒎𝒆 𝒑𝒂𝒔𝒔 𝒆𝒏𝒕𝒆𝒓𝒂𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒈𝒂𝒎𝒆
Hunter Assassin Action hvki
Ігри для Huawei P smart 2021, скачати безкоштовно
Ця гра проста, і вони зробили її легкою, але веселою. Тому я оцінив його на 5 зірок.
Було весело до вчорашнього дня, до того, як вся реклама відтворена не за власним бажанням. Я досяг 200 рівня, але більше не буду грати. Моя порада: я знаю, що розробка ігор не є безкоштовною послугою, але пропонують кращі призи, якщо ви хочете, щоб люди дивилися рекламу, не змушуйте їх до цього.